Omschrijving
    De Hollandse smulsteen is gevuld met ambachtelijke beenham met een honing mosterdsaus, haricots verts omwikkeld in katenspek, maïs, een toefje kruidencrème en aardappelwedges. 
Gebruiksaanwijzing smulsteen:
- Haal de smulsteen een uur voor gebruik uit de koelkast
 - Verwarm de oven voor op 180°C en laat de smulsteen 25-30 minuten garen
 - Gebruik goede ovenhandschoenen bij het uit de oven halen van de smulsteen 
 - Zet de houder van de smulsteen op een stevige ondergrond
 - De smulsteen en houder krijgt u in bruikleen. De borg hiervoor bedraagt €20,- en dient u meteen te voldoen. De borg ontvangt u retour indien u de smulsteen inclusief houder schoon inlevert.
 
- LET OP! De smulsteen NIET met afwasmiddel afwassen en NIET in de afwasmachine plaatsen. Enkel met wat lauw water afspoelen.
 
Bekijk ook onze andere rijkgevulde smulstenen.