Hollandse Beenham smulsteen
Omschrijving

De Hollandse smulsteen is gevuld met ambachtelijke beenham met een honing mosterdsaus, haricots verts omwikkeld in katenspek, maïs, een toefje kruidencrème en aardappelwedges. 

Gebruiksaanwijzing smulsteen:

  • Haal de smulsteen een uur voor gebruik uit de koelkast
  • Verwarm de oven voor op 180°C en laat de smulsteen 25-30 minuten garen
  • Gebruik goede ovenhandschoenen bij het uit de oven halen van de smulsteen 
  • Zet de houder van de smulsteen op een stevige ondergrond
  • De smulsteen en houder krijgt u in bruikleen. De borg hiervoor bedraagt €20,- en dient u meteen te voldoen. De borg ontvangt u retour indien u de smulsteen inclusief houder schoon inlevert.
  • LET OP! De smulsteen NIET met afwasmiddel afwassen en NIET in de afwasmachine plaatsen. Enkel met wat lauw water afspoelen.

Bekijk ook onze andere rijkgevulde smulstenen.

Hollandse Beenham smulsteen

Een heerlijk gevulde hollandse smulsteen.

€ 19,50
+ € 20,00 Statiegeld
Varken
Eieren, Melk, Soja, Selderij, Mosterd