Deze Hollandse variant is gemaakt met smeuige aardappelpuree, geblancheerde prei en rode paprika. En daarbij kipgehakt met lekkere kipkruiden een een heerlijke kaasroomsaus. Haal de steen een uur van tevoren uit de koelkast en gaar in een verwarmde oven op 180 graden gedurende 15-20 minuten - Tip: Eventueel serveer je er een frisse salade bij.
Gebruiksaanwijzing smulsteen:
- Haal de smulsteen een uur voor gebruik uit de koelkast
- Verwarm de oven voor op 180°C en laat de smulsteen 25-30 minuten garen
- Gebruik goede ovenhandschoenen bij het uit de oven halen van de smulsteen
- Zet de houder van de smulsteen op een stevige ondergrond
- De smulsteen en houder krijgt u in bruikleen. De borg hiervoor bedraagt €20,- en dient u meteen te voldoen. De borg ontvangt u retour indien u de smulsteen inclusief houder schoon inlevertLET OP! De smulsteen NIET met afwasmiddel afwassen en NIET in de afwasmachine plaatsen. Enkel met wat lauw water afspoelen.
|