Een buffet op zon- en feestdagen? 

Ook op zon- en feestdagen kunt u (in overleg) buffetten bij ons verkrijgen. Voor deze dagen geldt onze zondag-afhaal-service. Dit houdt in dat u in principe zondags om 11.00 uur uw buffet aan de zijkant (oprit) kunt afhalen.

Alles wordt dan geleverd in koelboxen.

Warm maken van uw buffet

Hieronder kunt u lezen hoe u het warme deel van het buffet kunt opwarmen. Uiteraard zijn de producten voorbewerkt en al helemaal gaar:

  • Anderhalf tot twee uur voor de maaltijd giet u heet water in de onderbak van de rechaud.
  • Vervolgens de binnenbak(ken) in de rechaud plaatsen; het water dient de onderkant van de binnenbak te raken; (aluminium)folie over de binnenbak laten zitten.
  • Branders aansteken (ca. 3 per rechaud).
  • Na anderhalf tot twee uur zijn uw producten warm. Folie verwijderen en het product eventueel nog even doorroeren.

Eet smakelijk!