Een buffet op zon- en feestdagen?
Ook op zon- en feestdagen kunt u (in overleg) buffetten bij ons verkrijgen. Voor deze dagen geldt onze zondag-afhaal-service. Dit houdt in dat u in principe zondags om 11.00 uur uw buffet aan de zijkant (oprit) kunt afhalen.
Alles wordt dan geleverd in koelboxen.
Warm maken van uw buffet
Hieronder kunt u lezen hoe u het warme deel van het buffet kunt opwarmen. Uiteraard zijn de producten voorbewerkt en al helemaal gaar:
- Anderhalf tot twee uur voor de maaltijd giet u heet water in de onderbak van de rechaud.
- Vervolgens de binnenbak(ken) in de rechaud plaatsen; het water dient de onderkant van de binnenbak te raken; (aluminium)folie over de binnenbak laten zitten.
- Branders aansteken (ca. 3 per rechaud).
- Na anderhalf tot twee uur zijn uw producten warm. Folie verwijderen en het product eventueel nog even doorroeren.
Eet smakelijk!